Mijn lieve volgers

donderdag 2 november 2017

Verjaardag: een aapje en een hertje gaan naar de party

Gister was het dan zo ver, de ik neem een rugtas mee en prop hem helemaal vol met nieuwe hobbyspullen dag. Beter bekend als de KreaDoe.


Ik heb eindelijk mijn roze trui die trouwens ontzettend ruim valt. Maar hij zit wel heerlijk. 
Naast de trui heb ik nog een berg met nieuwe spullen gekocht, het is echt een wonder dat ik niet door mijn rug gegaan ben.

Dit jaar ben ik alleen heen gegaan, want mijn tante was net geopereerd aan haar oog. Maar ik vond het heerlijk. Ik ben eerst naar de achterste hal gesprint en ik ben eerst alles eens gaan bekijken. Mijn lijstje met wat ik echt wou hebben was deze keer niet zo groot, dus ik ben eerst gaan kijken wat ik wou en waar ik dat het beste kon halen. Na het bekijken begon de jacht.


Wat een strijd is er momenteel met die stempel hulp dingen. De 1 nog duurder dan de ander. Dus ik heb alle mogelijke merken in me op genomen en mijn keuze is gevallen op die van Nellie Snellen. Mag ik even kwijt dat ik die prijs trouwens wel heel schappelijk vond (€15,-) Ik ben namelijk gewend dat de spullen die die naam dragen iets prijzig zijn.
Er zijn nog wel goedkopere merken te krijgen op de beurs, maar naar mijn idee was dit qua prijs kwaliteit wel een aardige. Tuurlijk had ik ook die van Tim Holtz kunnen nemen, maar ik wou er geen €27,50 aan uit geven (beursprijs?)

Ik heb eindelijk mijn pompoen en tent card mal van Dutch Doobadoo. Wat zijn die moeilijk om te vinden. Ik ben ze ook echt maar bij 1 kraam tegen gekomen.

Verder heb ik nog wat papier, een paar stempels en een berg aan nieuwe mallen die al een plekje hebben op de snijmallen pagina's. Wat me wel op viel was dat er niet veel kramen waren met een ruim assortiment aan stempels en ik miste hotfix eigenlijk ook. Maar ondanks dat was het een zeer geslaagde dag. Nu weer sparen voor over twee jaar.

Genoeg over de KreaDoe, want je komt vast voor een kaart. Ik loop nog steeds te stoeien met wat nou een mooie kleuren combi is voor de aapjes en de hertjes. 


Mocht je trouwens ook een regelmatige bezoeker zijn van mijn pinterest, ik heb hem vandaag wat opgeruimd en ik zal voortaan wat meer gericht zijn op het maken van mappen waar alleen kaarten met een bepaalde mal of een bepaald kaartmodel in te zien zijn.


2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat een fijne shop dag heb gehad op de KreDoe...mijn beurs is ook een beetje plat momenteel...maar bij Ali winkelen kan dan af en toe nog wel
  Je heb een heel mooi kaartje gemaakt, zo leuk met die schattige diertjes erop...
  KNAP gedaan!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke kaart, Jacquelien.
  En wat fijn dat je zo genoten hebt op de Krea Doe. Veel plezier met je nieuwe spullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je bent komen kijken op mijn blog, ik deel graag mijn creaties met andere.

Groetjes,
crea Jackie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...