Mijn lieve volgers

zaterdag 12 november 2016

Kerstkaart: Nog 4 te gaan

Ja je ziet het goed, ik hoef nog maar 4 kerstkaarten te maken. Ik hoor je denken, heb je er echt zo snel zo veel gemaakt? Nou nee, niet echt. Ik heb mijn lijstje bekeken die ik standaard op de pc heb staan wie er een kerstkaart krijgt van ons. Laten we het er maar op houden dat het een roerig jaar was en er aardig wat legen plekken zijn ontstaan dit jaar. Dus ik hoef er uiteindelijk nog maar 4. Ook hoef ik nog maar 4 verjaardagskaarten, dus ik ben bijna klaar voor dit jaar.
Dat komt heel goed uit, want dan heb ik straks meer tijd voor mijn andere hobby. Er komt aan het einde van de maand een nieuw Pokemon spel uit voor de DS en ik denk dat ik die maar eens aan Sinterklaas ga vragen.
Gek genoeg hoor ik van meer mensen dat 2016 niet hun jaar was. Hoe raar is dat? Dat 1 jaar zo'n stempel kan zetten op zo veel mensen. Ik ga maar gewoon hopen dat het volgend jaar een beter jaar word.
Maar ik moet zeggen dat het op hobbygebied geen slecht jaar was. Ok, ik heb minder gedaan dan ik wou en ik ben niet naar de KreaDoe geweest. En toch heb ik wat nieuwe spullen en wat meer lef om iets nieuws te proberen. Dus ik ga gewoon op die voet verder. Dat is wel het voordeel dat ik nu wat minder kaarten hoef te maken, ik kan er meer tijd voor nemen en wat nieuwe dingen uit proberen.
De kaart die ik vandaag wil laten zien is een patroon die opgegeven is bij de Be Challenged Facebook groep. Ja ik zat weer in mijn 3e maand dat ik niks gemaakt had en gelukkig vind ik dit patroon heel leuk. Dus het was geen hele uitdaging om er een leuke kaart mee te maken.


Ik weet niet of het aan de camera ligt of aan de kat die kopjes zat te geven tegen mijn hand, maar dat achterste hert wou maar niet scherp worden.

Straks mag ik weer de kou in, gelukkig de laatste keer voor het weekend. Ik heb er moeite mee om weer warm te worden na het werken. Misschien komt het door de snelle temperatuurdaling dat ik er heel slecht op reageer, geen idee. Dus vanmiddag weer lekker een warme douche, een warm huispak, een dik warm kleed en een gloeiend heet kopje thee. Kijken of ik dan weer wil ontdooien en die laatste 8 kaarten kan gaan maken. Fijn weekend.


GEBRUIKT MATERIAAL:

Yvonne Creation knipvel
Stickles Star Dust


1 opmerking:

  1. Je kaart is erg leuk geworden, ik heb de mijne gisteren ook geplaatst op m'n blogje. Succes en sterkte met alles. Fijn weekend en lieve groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je bent komen kijken op mijn blog, ik deel graag mijn creaties met andere.

Groetjes,
crea Jackie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...