Mijn lieve volgers

zondag 20 juli 2014

Lichttent en twee kaarten

Volgens mij is het me aardig gelukt. Mijn vriend heeft een frame van buizen gemaakt waar ik een doek omheen kan wikkelen zodat ik een tent creƫer. Daglichtlamp er voor en klaar is de tent. Ik zal eerst de twee kaarten laten zien die ik gemaakt heb zoals ik ze voorheen fotografeerde.Dit is de tent met de lamp zoals ik hem heb staan. Ik zet mijn fototoestel dan voor de lamp zodat het licht er overheen valt.


En zo zien de kaarten er uit als ik ze in mijn tent fotografeer.


vrijdag 18 juli 2014

Pop up doosje?

Geen idee of ik de naam goed heb, maar ik heb me ook maar eens gewaagd aan dit doosje wat momenteel zo razend populair is. Deze heb ik een tijd terug gemaakt voor mijn tante. Toen had ik alleen mijn tent nog niet gemaakt, dus de foto is een beetje flets. Maar voor de eerste keer vind ik het doosje wel aardig gelukt.


dinsdag 1 juli 2014

Challenge #9: Alles mag

De challenge van Juli bij Ons borduurkaartenblog is het thema: Alles mag. Laat ik nou net weer een kaart geborduurd hebben en die ook mooi genoeg vinden om mee te laten doen.Borduurpatroon
Hobbydoll boekje 55: Chris Bosman
Blz. 6


Ik vond dat de laatste tijd mijn foto's wat kleur miste, dus ik ben net aan het stoeien geweest om een soort lichttent te maken. De tweede foto is daar het resultaat van. Hoe vind je het?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...