Mijn lieve volgers

zondag 1 juni 2014

Vlinder Joy! Craft

Eindelijk is hij er dan en heb ik mijn kaart kunnen maken die ik in gedachten had. Deze heb ik gemaakt voor de vriendin van mijn opa die vorige week jarig was.


Ook weer eens wezen spelen met mijn hotfix steentjes. Doordat ik mijn mallen nu allemaal op mijn deur heb hangen kom ik ook weer mallen tegen die ik al in geen eeuwigheid heb gebruikt. Ach zo blijft het leuk, want ik krijg er weer helemaal nieuwe ideetjes door.

Ook even mijn kleine zonaanbidster op de foto gezet. Ze vind het zo lekker.


We hebben sinds gister een nieuwe pc. Wat een rustige zondag had moeten worden werd een zondag van installeren, geƫrger en het vervloeken van de nieuwe windows 8. Wat is dat een verschil zeg. Het is nog steeds niet helemaal rond, maar het meeste werkt weer. Ik kan merken dat ik te afhankelijk ben van mijn electronica, want zodra het niet werkt voel ik me aardig hulpeloos.
Ik zit me net te bedenken of mijn e-reader nog wel wil communiceren met de pc, dus ik ga weer aan de slag. Tot de volgende kaart.


3 opmerkingen:

  1. Mooie kaart met de vlindermal hoor, erg mooi en knap gemaakt. Een slim idee om je mallen op de deur te hangen, hoef je nooit te zoeken!!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel goed uit.
    Fijne dag en groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je bent komen kijken op mijn blog, ik deel graag mijn creaties met andere.

Groetjes,
crea Jackie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...