Mijn lieve volgers

maandag 19 mei 2014

Kleine meisjes worden groot

Ik had ooit een roodharig nichtje. En toen een zwartharig nichtje wat naar Slipknot ging luisteren. Twee jaar terug kon ik nog met barbies aan komen voor haar verjaardag. Vorig jaar sieraden en dat ging nog wel. Dit jaar vroeg ze geld, want ze wou een gitaar. Heeft ze ook gehad en een hele mooie. Nu moet ze alleen nog leren spelen hahaha. Kleine meisjes worden groot. Gelukkig zie ik nog wel wat van mijn kleine nichtje terug in deze puberende tiener :D

Maar goed, zoals barbies nu niet meer kunnen, kan een kinderlijke kaart ook niet meer. Dus ik heb een Gothic kaart gemaakt.


Het was even haast haast, want er zat meer werk in het borduren dan ik had gedacht. Hij is ook op het laatste moment gefotografeerd, vandaar dat hij wat scheef staat. Gothic plaatje van het internet af gehaald en klaar was hij.

Dit waren de kaarten voor vandaag. Ik heb lekker een weekje vakantie en ga eens even wat dingen in huis doen en nog wat kaarten maken zodat ik niet weer in tijdnood kom. Geniet lekker van het mooie weer.

2 opmerkingen:

 1. Mooie Gothickaart Jaqueline, is niet het makkelijkste item om te maken denk ik. Prachtig gedaan.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jackie
  Wauw, waat is dit een schitterende geborduurde kaart, prachtig ook hoe het plaatje er bij staat, héél mooi gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je bent komen kijken op mijn blog, ik deel graag mijn creaties met andere.

Groetjes,
crea Jackie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...